Apputveckling

•••

Vi utvecklar moderna appar åt både IOS och Android

Vi kan appar

•••

Med senaste tekniken för apputveckling, en inkluderande projektprocess och flera års erfarenhet av att bygga väldesignade och moderna appar ser vi till att er appidé eller digitaliseringsresa blir verklighet.

En app kan vara grunden för en hel affärsidé, idag finns det många framgångsrika företag där värdeskapandet helt och hållet sker från en app. Att skapa en app kan också vara ett bra sätt att bredda befintliga affärsmöjligheter samt ge ert företag ett övertag över era konkurrenter genom att skapa mervärde för era kunder i nya digitala kanaler.

Vi jobbar med apputveckling och inte nog med det, vi studerar det med! Vi är studenter från Sveriges främsta tekniska högskolor, vilket gör att vi är tillgängliga, flexibla och använder den senaste tekniken. Därför har vi marknadens bästa pris, utan att tumma på kvaliteten. Vi hjälper er från idéstadiet till lansering!

appar
App
Brush

Apputveckling med användarvänlighet och design i fokus

Med en bred portfölj av kunskaper inom vårt team av apputvecklare ser vi till att erbjuda en komplett lösning av hög kvalité. Våra interaktionsdesigners och grafiska designers ser till att er app är både snygg och användarvänlig - ett måste för att imponera på marknaden.

Detta fokus på användarflöde och designupplevelse betyder att ni får en app som era kunder/användare kommer att älska och som ni kommer att kunna marknadsföra framgångsrikt. Detta arbete sker iterativt under hela utvecklingen av appen!

Customers

Utöka er kundbas genom att skapa en app

Utöka er kundbas eller skapa mervärde för era aktuella kunder genom att göra era program/system tillgängliga direkt i mobiltelefonen via en mobilapp. Vi hjälper er att koppla samman ert befintliga system med era och kundernas mobiltelefoner - det kan kräva mindre arbete än ni tror! En app kan vara den avgörande faktorn i hur ni särskiljer er från era konkurrenter på marknaden - digitalisera er verksamhet tillsammans med oss genom att bygga en app och bli en ledande aktör i er bransch!

Agile

Vi vet hur man gör en app - beprövade processer

Med omfattande erfarenhet av apputveckling har vi väl beprövade processer för att kunna hjälpa er hela vägen från att forma er idé, till att skapa och lansera en app! Innan vi utvecklar appen brukar vi först utföra en förstudie för att tillsammans med er bryta ned hur appen ska se ut och fungera.

Under projektet arbetar vi sedan agilt för att genom ett nära samarbete med er som kund kunna ta fram den bästa möjliga appen. Genom vårt agila arbetssätt planerar vi kortsiktigt och agerar snabbt på det som sker under processen och med våra projektverktyg får ni insikt i varje steg av utvecklingen av er app. Läs mer om hur vi gör appar!

Apps

Olika sorters appar

Vi kan bygga olika sorters appar som passar för olika kunder och projekt. Det finns exempelvis native appar som innebär att appen är skapad för en specifik enhet (dvs mobiltelefon, ipad eller liknande) och sedan går att ladda ned direkt till enheten via exempelvis App store och Google play store.

I samband med webbutveckling kan det även vara lämpligt att skapa en så kallad progressive web app som innebär att hemsidan går att ladda ned som en app till hemskärmen på mobilen, ett kostnadseffektivt alternativ till en native app, om ni då har en befintlig hemsida eller önskar att utveckla en sådan tillsammans med oss.

Two Apps

Ett projekt - två appar

Då vi använder de senaste verktygen och ramverken kan vi bygga er app så att den är redo för både Android och iOS marknaderna från ett enda utvecklingsprojekt. Det innebär en kortare utvecklingstid, snabbare leverans av appen och såklart en lägre utvecklingskostnad!

Colleagues

Vi har apputvecklare över hela Sverige

Våra vassa apputvecklare finns bland annat i Linköping/Norrköping, Göteborg, Stockholm och Lund/Malmö. Så är det extra viktigt för er med lokal apputveckling så är chansen stor att vi har ett team av apputvecklare, appdesigners och projektledare nära er! Utifrån våra studieorter digitaliserar vi hela Sverige!

App

Tidigare projekt .

APP

Företagarförbundet

Företagarförbundets nya medlemsapp med stilren och modern design som inte snålar på funktionalitet.

✔ Hämtar artiklar och innehåll från deras befintliga hemsida

✔ Chat-funktion med rådgivare

✔ Inbyggt medlemskort för förmåner

Företagarförbundet

Kontakta oss .

Nyheter .

Modern app-och webbutveckling med Strapi | Albin Jaldevik, utvecklare i Östergötland, har varit med och utvecklat en av de största webbplattformarna i Strapi.

apputveckling • webbutveckling

Modern app-och webbutveckling med Strapi | Albin Jaldevik, utvecklare i Östergötland, har varit med och utvecklat en av de största webbplattformarna i Strapi.

Strapi är ett modernt open source, headless content management system (CMS) baserat på Node.js som ger utvecklare en stor frihet att skapa skräddarsydda mobil-och webb applikationer. Samtidigt kan administratörer publicera, uppdatera och skapa olika typer av innehåll för sin applikation på ett mycket effektivt sätt genom Strapi.

En av våra vassa ut...

calendar_today 2021-02-08 person Albin Jaldevik
LÄS >
Varför används öppen källkod och vikten av säkerhet i hanteringen av öppen källkod | Vårt samarbete med open-source-security-företaget Debricked.

apputveckling • partners • webbutveckling

Varför används öppen källkod och vikten av säkerhet i hanteringen av öppen källkod | Vårt samarbete med open-source-security-företaget Debricked.

Idag är öppen källkod, mer känt som open source, en självklarhet i utvecklingen av en mängd olika applikationer. Öppen källkod är kod som är tillgänglig för vem som helst att använda och modifiera. Detta möjliggör en mer flexibel och kostnadseffektiv utveckling av applikationer som hemsidor, appar och andra digitala plattformar. Fördelarna med öppen källkod har lett till att det idag används öppen...

calendar_today 2020-12-14 person Anton Revin
LÄS >
Hur gör man en app? Alexandra Bucei ledde utvecklingen av Företagarförbundets medlemsapp!

apputveckling • intervju • showcase

Hur gör man en app? Alexandra Bucei ledde utvecklingen av Företagarförbundets medlemsapp!

Alexandra, vår vassa TeamLeader i Lund/Malmö vet hur man bygger en app! Hon har under våren projektlett ett av We Know IT:s större approjekt, en riktigt väldesignad och funktionell medlemsapp åt Företagarförbundet, en organisation för Sveriges småföretagare. ...

calendar_today 2020-11-10 person Leonard Hedenblad
LÄS >
FLER INLÄGG