Arbeta hos oss

Vi söker ständigt efter nya talanger

Webbutvecklare, apputvecklare och regionchef sökes!

Just nu söker vi app- och webbutvecklare i alla våra regioner.

Studenten i fokus

Hos oss är studenten i fokus, det märks tydligt då alla i företaget är studenter! Med en platt organisation har alla möjlighet att påverka företagets framtid och visioner.

Konkurrenskraftig lön

Vi vet att du som blivande ingenjör förtjänar en konkurrenskraftig lön som är i linje med din befintliga kunskapsnivå. Därför erbjuder vi en enkel lönetrappa där du redan i första steget har en rejält konkurrenskraftig lön!

Arbetserfarenhet

Vi vet att du som student besitter mycket viktig och relevant kunskap. Hos oss får du hjälp att använda din kunskap på bästa sätt – oavsett om du bygger en hemsida eller gör en app – samtidigt som vi ser till att du hela tiden utvecklas. Viktig arbetslivserfarenhet för framtiden får du av bara farten!

Roligt

Vi tycker det är viktigt att alla trivs hos We Know IT. Därför anordnar vi regelbundna kick-offs där regionen träffas för att ha roligt, ofta med en aktivitet och god mat! Se till att du inte missar det häftigaste studentföretaget på marknaden!

We Know IT söker webbutvecklare

Webbutvecklare

Nu söker vi taggade medarbetare till Sveriges främsta studentkonsultbolag! Vi behöver 1-2 webbutvecklare och har just nu spännande uppdrag inom WordPress, PHP, JavaScript, Node.js, Angular, React, CSS och HTML5. Saknar du arbetslivserfarenhet? Skaffa det hos oss!

We Know IT söker apputvecklare

Apputvecklare

Vill du sticka ut när du tar examen? Bli IT-konsult under din studietid. Vi har just nu uppdrag till dig som kan Android (Java), iOS (Swift, Objective-C) eller något framework som ex Ionic eller React Native. Saknar du arbetslivserfarenhet? Skaffa det hos oss!

We Know IT söker REGIONCHEF i Göteborg

Regionchef i Göteborg

Nu söker vi en ny regionchef! 

Vill du vara en del av vår expansion? Nu söker vi en ny regionchef för Göteborg. Om du söker ett avlönat, lärorikt och givande deltidsjobb vid sidan av studierna, då är du kanske lämpad för rollen som Göteborgs nya regionchef!

Vi vill ha dig som är glad och utåtriktad med ett intresse för teknik och sälj, och kan avsätta ca 30 timmar i månaden. Som regionchef kommer du tillsammans med härliga kollegor få möjlighet att forma We Know ITs framtid, så ta chansen, ansök idag!

Vid frågor, kontakta oss på rekrytering@weknowit.se eller ansök direkt genom att fylla i formuläret längre ner. Skicka med CV tillsammans med en kort presentation om dig själv och varför du skulle passa hos oss! Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu!

Fyll i formuläret nedan, skriv en kort presentation och ladda upp ditt CV!