Arbeta hos oss

Vi söker ständigt efter nya talanger

Regionchef, webbutvecklare och apputvecklare sökes!

Just nu söker vi en regionchef i Lund samt app- och webbutvecklare i alla våra regioner

Studenten i fokus

Hos oss är studenten i fokus, det märks tydligt då alla i företaget är studenter! Med en platt organisation har alla möjlighet att påverka företagets framtid och visioner.

Konkurrenskraftig lön

Vi vet att du som blivande ingenjör förtjänar en konkurrenskraftig lön som är i linje med din befintliga kunskapsnivå. Därför erbjuder vi en enkel lönetrappa där du redan i första steget har en rejält konkurrenskraftig lön!

Arbetserfarenhet

Vi vet att du som student besitter mycket viktig och relevant kunskap. Hos oss får du hjälp att använda din kunskap på bästa sätt – oavsett om du bygger en hemsida eller gör en app – samtidigt som vi ser till att du hela tiden utvecklas. Viktig arbetslivserfarenhet för framtiden får du av bara farten!

Roligt

Vi tycker det är viktigt att alla trivs hos We Know IT. Därför anordnar vi regelbundna kick-offs där regionen träffas för att ha roligt, ofta med en aktivitet och god mat! Se till att du inte missar det häftigaste studentföretaget på marknaden!

We Know IT söker regionchef i Lund

Regionchef i Lund

Student i Lund och redo att ta nästa steg? Just nu söker vi en ny regionchef. Arbeta med över 30 andra drivna studenter och ta en central roll i vår expansion.

Vi letar efter kandidater som har:

  • Erfarenhet av försäljning.
  • Kan grundläggande IT.
  • Inte rädd för att ta för sig.
  • Bra kommunikationsförmåga.
  • Student i Lund/Malmö.

Rekryteringen sker löpande med tillträde i början av juni.
Så ta chansen, ansök redan idag via formuläret längst ner!

Vid frågor, kontakta oss på rekrytering@weknowit.se

We Know IT söker apputvecklare

Apputvecklare

Vill du sticka ut när du tar examen? Bli IT-konsult under din studietid. Vi har just nu uppdrag till dig som kan Android (Java), iOS (Swift, Objective-C) eller något framework som ex Ionic eller React Native. Saknar du arbetslivserfarenhet? Skaffa det hos oss!

We Know IT söker webbutvecklare

Webbutvecklare

Nu söker vi taggade medarbetare till Sveriges främsta studentkonsultbolag! Vi behöver 1-2 webbutvecklare och har just nu spännande uppdrag inom WordPress, PHP, JavaScript, Node.js, Angular, React, CSS och HTML5. Saknar du arbetslivserfarenhet? Skaffa det hos oss!

Ansök nu!

Fyll i formuläret nedan, skriv en kort presentation och ladda upp ditt CV!