Om oss

Vi är ett studentdrivet konsultbolag

We Know IT är ett studentdrivet konsultbolag. Sedan starten 2008 har vi levererat hundratals lyckade projekt och upplevt en kontinuerlig tillväxt. Hundratals studenter har startat sin karriär som konsulter hos oss. Arbetet på We Know IT är meriterande och lärorikt, och många kollegor blir handplockade till välkända och prestigefyllda företag efter examen. Trots det har vi ett av branschens lägsta priser. Det gör att vi kan leverera de mest prisvärda lösningarna till dig.

En del av vår utbildning som studenter är att alltid vara uppdaterad på kommande trender och de senaste verktygen inom IT. Vi är en platt och flexibel organisation vilket gör att vi snabbt kan anpassa oss till en föränderlig omvärld. Det gör att vi alltid kan leverera moderna och kvalitativa lösningar till våra kunder.

Platt organisation

Med en platt organisation är vi flexibla och kan snabbt svara på trender inom IT-världen. På det sättet ser vi till att du får en modern och kvalitativ lösning levererad. Varje uppdrag ger oss och våra konsulter viktig erfarenhet och därför kan du lugnt lita på att vi alltid presterar på topp.

Studenter

Vi har samlat skärpta och drivna studenter från Sveriges främsta högskolor. Som studenter är konsulterna alltid kunniga kring det senaste inom IT-världen. Efter examen blir många av våra konsulter handplockade till framgångsrika företag och prestigefyllda konsultfirmor. Trots det har vi ett av marknadens lägsta priser. Därför vågar vi påstå att vi förmodligen är det mest prisvärda alternativet där ute.

Senaste tekniken

Eftersom våra konsulter är studenter kan ni vara säkra på att de har koll på den senaste tekniken. IT är en del av vår livsstil och vi levererar alltid lösningar till marknadens bästa timpris.

Historia

We Know ITs historia börjar redan 2006 då Johan Geterud och Aron Gilljam vann pris för bästa affärsidé i Venture Cup. 2008 bildades handelsbolaget We Know IT som snart blev aktiebolag. I begynnelsen var företaget endast aktivt i Göteborg men har sedan dess vuxit och finns i dag även i Linköping, Stockholm och Malmö/Lund. Tio år efter starten åtnjuter vi fortfarande en stark tillväxt. Att vi fortsätter ta marknadsandelar är för oss ett betyg på att vi levererar prisvärda resultat till nöjda kunder.

Möt några av våra konsulter

Jacob Karlén

Webbutvecklare

Civilingenjör, Industriell ekonomi, åk 1, Linköpings universitet

Jesper Sporron

Apputvecklare

Civilingenjör, Datateknik, åk 2, Linköpings universitet

Jesper Hedlund

App- och webbutvecklare

Civilingenjör, Industriell ekonomi, åk 4, Linköpings universitet

Jakub Dudek

Apputvecklare

Dataingenjör, åk 3, Chalmers

Simon Mare

App- och webbutvecklare

Master i Interaction Design, åk 4, Chalmers

Chanique Liljeroth Bäck

Webbutvecklare

Högskoleingenjör, Datateknik, åk 3, Chalmers

Arvid Edenheim

App- och webbutvecklare

Civilingenjör, Industriell ekonomi, åk 4, Linköpings universitet

Karol Wojtulewicz

App- och webbutvecklare

Civilingenjör, Informationsteknologi, åk 4, Linköpings universitet

Erik Ståhl

Webbutvecklare

Civilingenjör, Industriell ekonomi, åk 4, Linköpings universitet

Cristian Osorio Bretti

App- och webbutvecklare

Civilingenjör, Datateknik, åk 4, KTH

Axel Pettersson

App- och webbutvecklare

Civilingenjör, Informationsteknik, åk 2, KTH

Eric Shao

App- och webbutvecklare

Civilingenjör, Datateknik, åk 4, Chalmers

Ledningsgruppen

Daniel Keyvanpour

CEO

Som VD för We Know IT arbetar jag med strategiska frågor kring hur vi kan fortsätta att utveckla företaget och se till att vi går i rätt riktning och expanderar. Till min hjälp har jag en fantastisk ledningsgrupp med drivna och kompetenta studenter från Sveriges främsta universitet. Vår målsättning är att fortsätta leverera tjänster med hög kvalitet och samtidigt vara moderna och innovativa.

Fredrik Josefson

CFO

Som CFO på We Know IT har jag det övergripande ansvaret för företagets ekonomi. Jag ser till att det sker löpande redovisning och analyserar företagets ekonomiska utveckling och resultat. Vidare arbetar jag nära vår VD med frågor som rör företagets utveckling och strategi, med visionen att fortsätta utveckla We Know IT till det bästa och mest naturliga valet för både studenter och kunder.

Ruben Lindström

RD, Stockholm

Som RD i Stockholm är jag länken mellan de som har en idé och de som kan förverkliga den. Med skickliga och drivna konsulter i ryggen är mitt mål att överträffa era förväntningar varje gång. Så om du eller ditt företag har en idé, tveka inte att höra av er så pratar vi vidare!

Felix Dunér

RD, Göteborg

Som ansvarig för Göteborgsregionen syftar jag till att realisera våra kunders idéer. Till mitt förfogande har jag våra högkompetenta konsulter, redo att applicera den senaste tekniken för att möta era behov med resultat. Kontakta mig så diskuterar vi hur vi på We Know IT kan hjälpa er att utveckla er verksamhet!

Jonas Olaussen

Jonas Olaussen

RD, Linköping

Att tillsammans med våra duktiga konsulter och era kreativa idéer få chansen att skapa nya produkter och lösningar är något jag värdesätter högt. I min roll använder jag dagligen kunskaper från min utbildning i Industriell Ekonomi vid Linköpings Tekniska Högskola. Dessutom får jag värdefull arbetslivserfarenhet som jag alltid kommer ha med mig. Jag finns alltid tillgänglig så tveka inte att höra av er om ni har ett projekt ni vill förverkliga.

Fredrik Risén

Fredrik Risén

RD, Lund

Mitt uppdrag är att vara länken mellan er och våra fantastiska konsulter och se till att alla parter är så nöjda som möjligt. Denna tjänst ger mig en fantastisk chans att tillämpa min teoretiska bakgrund på verkligheten och utveckla mina kunskaper inom projektledning, IT, personalfrågor och marknadsföring. Hör gärna av er till mig om ni har några funderingar angående oss eller om tjänsterna som vi erbjuder.

I media & press

Corren, Linköping 2013

Corre, Linköping 2013

GP, 2011

GP, 2011

Härryda-Posten, 2010

Härryda-Posten 2010

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om ni har några funderingar, tankar eller idéer som ni behöver hjälp att realisera