Om oss

Vi är ett studentdrivet konsultbolag

We Know IT är ett studentdrivet konsultbolag. Sedan starten 2008 har vi levererat hundratals lyckade projekt och upplevt en kontinuerlig tillväxt. Hundratals studenter har startat sin karriär som konsulter hos oss. Arbetet på We Know IT är meriterande och lärorikt, och många kollegor blir handplockade till välkända och prestigefyllda företag efter examen. Trots det har vi ett av branschens lägsta priser. Det gör att vi kan leverera de mest prisvärda lösningarna till dig.

En del av vår utbildning som studenter är att alltid vara uppdaterad på kommande trender och de senaste verktygen inom IT. Vi är en platt och flexibel organisation vilket gör att vi snabbt kan anpassa oss till en föränderlig omvärld. Det gör att vi alltid kan leverera moderna och kvalitativa lösningar till våra kunder.

Platt organisation

Med en platt organisation är vi flexibla och kan snabbt svara på trender inom IT-världen. På det sättet ser vi till att du får en modern och kvalitativ lösning levererad. Varje uppdrag ger oss och våra konsulter viktig erfarenhet och därför kan du lugnt lita på att vi alltid presterar på topp.

Studenter

Vi har samlat skärpta och drivna studenter från Sveriges främsta högskolor. Som studenter är konsulterna alltid kunniga kring det senaste inom IT-världen. Efter examen blir många av våra konsulter handplockade till framgångsrika företag och prestigefyllda konsultfirmor. Trots det har vi ett av marknadens lägsta priser. Därför vågar vi påstå att vi förmodligen är det mest prisvärda alternativet där ute.

Senaste tekniken

Eftersom våra konsulter är studenter kan ni vara säkra på att de har koll på den senaste tekniken. IT är en del av vår livsstil och vi levererar alltid lösningar till marknadens bästa timpris.

Historia

We Know ITs historia börjar redan 2006 då Johan Geterud och Aron Gilljam vann pris för bästa affärsidé i Venture Cup. 2008 bildades handelsbolaget We Know IT som snart blev aktiebolag. I begynnelsen var företaget endast aktivt i Göteborg men har sedan dess vuxit och finns i dag även i Linköping, Stockholm och Malmö/Lund. Tio år efter starten åtnjuter vi fortfarande en stark tillväxt. Att vi fortsätter ta marknadsandelar är för oss ett betyg på att vi levererar prisvärda resultat till nöjda kunder.

Möt några av våra konsulter

Jacob Karlén

Webbutvecklare

Civilingenjör i industriell ekonomi, åk 1, Linköpings universitet

Jesper Sporron

Apputvecklare

Civilingenjör i datateknik, åk 2, Linköpings universitet

Jesper Hedlund

App- och webbutvecklare

Civilingenjör i industriell ekonomi, åk 4, Linköpings universitet

Jakub Dudek

Apputvecklare

Dataingenjör, åk 3, Chalmers

Simon Mare

App- och webbutvecklare

Master i Interaction Design, åk 4, Chalmers

Arvid Edenheim

App- och webbutvecklare

Civilingenjör i industriell ekonomi, åk 4, Linköpings universitet

Ruben Lindström

Webbutvecklare

Civilingenjör i industriell ekonomi, åk 3, KTH

Karol Wojtulewicz

App- och webbutvecklare

Civilingenjör i informationsteknologi, 4, Linköpings universitet

Cristian Osorio Bretti

Apputvecklare

Civilingenjör i datateknik, åk 4, KTH

Chanique Liljeroth Bäck

Webbutvecklare

Ledningsgruppen

Karin Olsen

Karin Olsen

CEO

Som VD för We Know It arbetar jag med strategiska frågor kring hur vi kan fortsätta att utveckla företaget och se till att vi går i rätt riktning. Till min hjälp har jag en fantastisk ledningsgrupp med drivna och kompetenta studenter från Sveriges främsta universitet. Vår målsättning är att fortsätta leverera tjänster med hög kvalitet och samtidigt vara moderna och nyskapande.

Daniel Keyvanpour

CFO

Positionen som CFO innebär främst att jag har ett övergripande ansvar för företages ekonomi och den löpande redovisningen samt ser till att analysera och informera om företagets ekonomiska utveckling och resultat. Vidare arbetar jag nära vår VD och hela ledningsgruppen med frågor som rör utvecklingen av företaget med visionen att fortsätta utveckla We Know IT till det bästa och mest naturliga valet för både studenter och kunder.

Jesper Persson

CDO

Min roll som CDO för We Know IT innebär ett spännande arbete där jag får vara med och förbättra hur vi jobbar inom företaget. Ett av mina ansvarsområden är att se till att vi ligger i framkant med den senaste tekniken för att kunna erbjuda de bästa lösningarna till våra kunder. Jag är med och stöttar ledningen och är på ständig jakt efter förbättringsmöjligheter för att göra We Know IT till den bästa möjliga arbetsplatsen för våra konsulter och kunder.

Nebez Rashid

RD, Stockholm

I min roll som RD har jag det stora privilegiet att bistå våra kunder hela vägen från idéstadiet till den färdiga produkten. Tillsammans med våra kunniga konsulter ser vi fram emot att leverera ett färdigt resultat som överträffar era önskemål. Hör av er så tittar vi på en lösning skräddarsydd för just era behov!

Felix Dunér

RD, Göteborg

Som ansvarig för Göteborgsregionen syftar jag till att realisera våra kunders idéer. Till mitt förfogande har jag våra högkompetenta konsulter, redo att applicera den senaste tekniken för att möta era behov med resultat. Kontakta mig så diskuterar vi hur vi på We Know IT kan hjälpa er att utveckla er verksamhet!

Jonas Olaussen

Jonas Olaussen

RD, Linköping

Att tillsammans med våra duktiga konsulter och era kreativa idéer få chansen att skapa nya produkter och lösningar är något jag värdesätter högt. I min roll använder jag dagligen kunskaper från min utbildning i Industriell Ekonomi vid Linköpings Tekniska Högskola. Dessutom får jag värdefull arbetslivserfarenhet som jag alltid kommer ha med mig. Jag finns alltid tillgänglig så tveka inte att höra av er om ni har ett projekt ni vill förverkliga.

Fredrik Risén

Fredrik Risén

RD, Lund

Mitt uppdrag är att vara länken mellan er och våra fantastiska konsulter och se till att alla parter är så nöjda som möjligt. Denna tjänst ger mig en fantastisk chans att tillämpa min teoretiska bakgrund på verkligheten och utveckla mina kunskaper inom projektledning, IT, personalfrågor och marknadsföring. Hör gärna av er till mig om ni har några funderingar angående oss eller om tjänsterna som vi erbjuder.

I media & press

Corren, Linköping 2013

Corre, Linköping 2013

GP, 2011

GP, 2011

Härryda-Posten, 2010

Härryda-Posten 2010

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om ni har några funderingar, tankar eller idéer som ni behöver hjälp att realisera