Webbutveckling

•••

Vi bygger en ny hemsida eller uppdaterar en befintlig.

Vi kan hemsidor

•••

Sedan starten 2008 har vi utvecklat hundratals hemsidor till nöjda kunder över hela landet. Vi bygger alla sorters hemsidor, från webbshoppar till hemsidor för marknadsföring, men också bokningssystem och andra mer komplexa lösningar.

Idag är hemsidor och digitala plattformar på webben en central del i de flesta verksamheter. Synlighet på webben är idag ett av de viktigaste verktygen för att utöka sin räckvidd och för att kunna nå ut till både befintliga och potentiella kunder.

För att se till att ni får en hemsida som ni älskar ser vi till att ha med dig tillsammans med oss under hela resan. Genom vårt agila arbetssätt planerar vi kortsiktigt och agerar blixtsnabbt på det som sker under processen och med våra projektverktyg får ni insikt i varje steg på vägen. Det gör att du har möjlighet att vara med och styra hela bygget av hemsidan, dag för dag.

appar
Webb
Lock

Vi bygger en säker & snygg hemsida

För många av våra kunder är hemsidan en viktig del av verksamheten. Därför ser vi till att dels bygga robusta funktioner samt säkra och användarvänliga hemsidor. I vår webbutveckling har vi tydliga processer och vi använder moderna verktyg för att kunna skapa hemsidor med IT-säkerhet i fokus. Du kan därmed sova lugnt och fokusera på annat! Vi kan även hjälpa er att ta fram en skräddarsydd webbdesign som ger ett slagkraftigt första intryck för er hemsida!

Support

Hjälp hela vägen från idé till lanserad hemsida

Vårt agila arbetssätt gör att vi hela tiden kan sätta kunden i fokus när vi skapar en hemsida. Genom regelbunden kontakt med våra projektledare, webbdesigners och webbutvecklare hjälper vi er att skapa en modern och skräddarsydd hemsida helt utifrån era önskemål. Vi har effektiva processer och moderna projektverktyg som bygger processen - från idé till lanserad hemsida - så smidigt som det bara går.

Code

Modern webbutveckling för olika typer av hemsidor

Vi på We Know IT har omfattande erfarenhet av webbutveckling och av att bygga olika typer av hemsidor, vi utvecklar allt från hemsidor för mindre restauranger till storskaliga och skräddarsydda e-handelsplattformar. Vad det än är så kan våra vassa webbutvecklare hjälpa er att skapa en hemsida!

I vår webbutveckling använder vi de senaste verktygen, ramverken och teknologierna. För mindre projekt bygger vi hemsidor i bland annat Wordpress, medan för större mer skräddarsydda webbsidor så sker majoriteten av utvecklingen i ramverket React. React är ett modernt ramverk som är bransch-standard för större moderna hemsidor.

Colleagues

Vi har webbutvecklare i hela Sverige

We Know IT:s webbutvecklare finns bland annat i Linköping/Norrköping, Göteborg, Stockholm och Lund/Malmö. Så är det extra viktigt för er med lokal webbutveckling så är chansen stor att vi har ett team av webbutvecklare och webbdesigners nära er! Vi digitaliserar hela Sverige genom att bygga hemsidor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Lund/Malmö!

Phone

Mobilanpassad hemsida

Vår omvärld blir allt mer mobilanpassad, så vi ser till att hemsidorna vi bygger också är det – en hemsida vi har byggt ser lika bra ut på mobilen som på datorn! Vi bygger även rena mobilappar, vill ni skapa en digital plattform både för webb och genom en mobilapp så kan vi även det! Läs mer om våra apputvecklingstjänster.

SEO

Sökmotoroptimerad & konverteringsoptimerad hemsida

Att skapa en hemsida för din verksamhet är ett bra steg för att nå ut till fler kunder! Men för att nå längre än dina konkurrenter behöver du se till att hemsidan är sökmotoroptimerad (SEO) och konverteringsoptimerad (CRO). I vår webbutveckling har vi skarpa processer och kompetenser för att se till att din hemsida är både tekniskt och layoutmässigt SEO-optimerad. Våra vassa UI & UX-designers kan ta fram en webbdesign som kommer optimera er hemsida utifrån vad ni vill att kunden ska göra på hemsidan - vare sig om det innebär att köpa en produkt eller att fylla i ett formulär.

Webb

Tidigare projekt .

HEMSIDA

place2place

Sveriges första digitala marknadsplats för cirkulär handel av inredning.

✔ Komplett B2B e-handelsplatform

✔ Modern och skalbar

✔ Från grundidé till lansering

Besök hemsidan på place2place.se

toolbarplace2place

Kontakta oss .

Nyheter .

Teknisk SEO och hur man implementerar det i webbutveckling för att kunna skapa hemsidor som ger resultat.

seo • webbutveckling

Teknisk SEO och hur man implementerar det i webbutveckling för att kunna skapa hemsidor som ger resultat.

SEO - sökmotoroptimering handlar om att optimera en hemsida för att driva både större kvantiteter av trafik, men också trafik av högre kvalité till sin hemsida. Inom området SEO finns så kallad teknisk SEO som handlar om att tekniskt optimera en hemsida för sökmotorer. Teknisk SEO är en viktig del av We Know IT:s webbutveckling. Det finns stora fördelar med att från början av utvecklingen se t...

calendar_today 2021-01-13 person Haris Topalovic
LÄS >
Varför används öppen källkod och vikten av säkerhet i hanteringen av öppen källkod | Vårt samarbete med open-source-security-företaget Debricked.

apputveckling • partners • webbutveckling

Varför används öppen källkod och vikten av säkerhet i hanteringen av öppen källkod | Vårt samarbete med open-source-security-företaget Debricked.

Idag är öppen källkod, mer känt som open source, en självklarhet i utvecklingen av en mängd olika applikationer. Öppen källkod är kod som är tillgänglig för vem som helst att använda och modifiera. Detta möjliggör en mer flexibel och kostnadseffektiv utveckling av applikationer som hemsidor, appar och andra digitala plattformar. Fördelarna med öppen källkod har lett till att det idag används öppen...

calendar_today 2020-12-14 person Anton Revin
LÄS >
Varför ska man idag som småföretagare bygga en hemsida? 5 Viktigaste anledningarna till att skapa en hemsida om du driver ett mindre bolag.

webbutveckling

Varför ska man idag som småföretagare bygga en hemsida? 5 Viktigaste anledningarna till att skapa en hemsida om du driver ett mindre bolag.

Idag är hemsidor och digitala plattformar på webben en central del i dem flesta etablerade verksamheter och i modern tid är synlighet på webben ett av de viktigaste verktygen för att kunna utöka sin räckvidd och kunna nå nya kunder på ett skalbart och resurseffektivt sätt. Det här gäller för företag inom olika segment och både för mindre samt större företag, men småföretagare tycks vara mer ovilli...

calendar_today 2020-11-30 person Leonard Hedenblad
LÄS >
FLER INLÄGG