logomenu

Webbutveckling

Vi levererar snygga hemsidor

Vi erbjuder en responsiv hemsida anpassad till olika skärmar med hög prestanda och användarvänlig design

Exempel på våra webbutvecklingsprojekt

Vernivia

UX&UI Design, Webbutveckling i Wordpress och Digital marknadsföring i form av SEO & SEM.

Folkes Biluthyrning

UX&UI Design, skräddarsydd webbapp och digital annonsering.

Place2place

Skräddarsydd e-handelsplattform med flertalet API:er och digital marknadsföring.

Gadden

Design och webbutveckling i Wordpress.

Cleanpipe

UX&UI Design samt webbutveckling med ett skräddarsytt användargränssnitt.

GydEd

Konsultuthyrning för UX&UI design och programmering

Våra webbutvecklare utvecklar din hemsida

Oavsett vilken typ av hemsida du och din organisation är i behov av så kan våra webbutvecklare hjälpa dig. Vår främsta kompetens är skräddarsydd webbutveckling där hemsidan skapas från grunden, men vi erbjuder också utveckling av snygga hemsidor i plattformar som Wordpress, Shopify och liknande. Våra projektledare skapar en plan utifrån dina behov och önskemål för att sedan leverera en hemsida av kvalitet som uppfyller dina kriterier. Låt oss bygga en hemsida som tar din verksamhet till nya nivåer på den digitala arenan. Med ditt projekt hos oss har du möjlighet att få en användarvänlig webbdesign av våra UX/UI designers och självklart webbutveckling av hög kvalitet av våra webbutvecklare. Vi erbjuder också digital marknadsföring för att du ska få en hemsida som får genomslagskraft på din marknad. Anlita oss för digital annonsering och sökoptimerat innehåll som får din hemsida att ranka högt på Google med hjälp av digital strategi från våra digitala strateger.

Användarvänlig och responsiv hemsida för alla skärmar

Idag finns flera storlekar på skärmar till datorer, surfplattor och mobiler. Det är därför viktigt att skapa en responsiv hemsida som anpassar sig till storleken på skärmen så det inte ser konstigt ut för användaren. Hos oss ingår alltid en mobilanpassad hemsida likväl som responsivitet till andra typer av skärmar. Det är fundamentalt för att din målgrupp ska få ut det bästa av din hemsida. Våra UX/UI designers tar fram användarvänliga designer anpassat för olika skärmar och våra webbutvecklare bygger sedan en responsiv hemsida i enlighet med detta. En hemsidas användarvänlighet ser olika ut på olika skärmar och är därför en viktig del i webbdesignen och webbutvecklingen.
Kontakta oss för ett designkoncept

Modern webbutveckling för olika typer av hemsidor

I vår webbutveckling använder vi de senaste verktygen, ramverken och teknologierna. För mindre projekt bygger vi hemsidor i bland annat Wordpress, medan för större mer skräddarsydda webbsidor så sker majoriteten av utvecklingen i ramverket React. React är ett modernt ramverk som är bransch-standard för större moderna hemsidor. Vår omvärld blir allt mer mobilanpassad, så vi ser till att hemsidorna vi bygger också är det – en hemsida vi har byggt ser lika bra ut på mobilen som på datorn! Vi bygger även rena mobilappar samt digitala plattformar för både webb och mobilapp. Hos oss finns kompetensen för att förverkliga er vision och idé som genererar fler kunder på den digitala arenan. Vi ser också till att webbutvecklingen är tekniskt sökoptimerad och med en digital strategi kan vi generera ökad trafik åt er.

Hyr en webbutvecklare till din organisation

Har du ett projekt på gång i din organisation som kräver en webbutvecklare? Du kan alltid hyra in en webbutvecklare som konsult av oss på We Know IT. Förutom att hantera webbutvecklings-projekt från idé till leverans så erbjuder vi nämligen konsultuthyrning till organisationer som behöver det. Du kan hyra in en webbutvecklare på distans snabbt och smidigt. Vi kan också erbjuda webbutveckling på plats i din organisation om ni är verksamma i Stockholm, Göteborg, Linköping, Umeå, Luleå, Malmö eller Lund. We Know IT har konsulter i samtliga av dessa städer och erbjuder både webbutveckling och webbdesigners om du behöver.

Kontakta oss

Skicka en förfrågan så hör vi av oss.