logomenu

Apputveckling

Vi utvecklar appar för både iOS och Android

Vårt unga team är med dig från appidé till lansering, och med vidareutveckling efter. Hos oss får du jobba med Sveriges mest lovande och drivna talanger.

Apputveckling med We Know IT

Vi nördar tidigt ner oss i detaljerna. Genom ett gediget förarbete där vi går igenom funktioner, flöden och design skapar vi en projektplan som effektiviserar kostnaden och utvecklingen av appen. Våra drivna team jobbar nytänkande och strävar efter att förbättra er grundidé. Under processens gång kör vi regelbundna avstämningar och tester för att säkerställa att apputvecklingen går enligt er vision. Vi jobbar agilt och är öppna för förändringar under processens gång i dialog med dig som kund - tillsammans skapar vi magi! När vi närmar oss lansering lägger vi upp en plan för hur vi kan jobba vidare tillsammans, och se till att er app håller sig top notch i takt med att uppdateringar görs i olika mobiler.

Why us?

Vi vill kunna erbjuda en helhetslösning under vårt We Know IT-tak. Därför tänker vi på att erbjuda er det bästa ramverket för er app, responsivitet mot olika skärmar, design och användarvänlighet. Vi stöttar, vid behov, inför lansering med managementkonsulter och har möjligheter att skriva integritetspolicys med mera. Efter lansering ser vi till att skapa ett avtal som gynnar er app gällande löpande uppdateringar. #reactnative #react.js #appdesign #apputveckling #ui #iOS #android

Kontakta oss

Låt oss göra projekt tillsammans