logomenu

Tjänster

Er helhetspartner för webb och app

Vi samlar Sveriges främsta talanger med spetskompetens inom programmering, design, digital marknadsföring och projektledning.

Vårt team och våra tjänster

Vi har ett stort team med talanger inom samtliga relevanta områden för modern webb- och apputveckling som ser till att ert projekt blir succé. Våra konsulter har kompetensområden inom programmering, UX & UI design samt digital strategi och marknadsföring. Utöver detta har vi såklart vassa och erfarna projektledare som ser till att ert projekt flyter på snabbt och effektivt. Synergierna mellan våra olika affärsområden innebär att vi kan generera långsiktigt hållbara strategier för att skapa tillväxt på era digitala plattformar. Genom att samla flera kompetenser under ett och samma tak slipper ni kommunicera med flera parter - detta skapar korta ledtider och säkerställer hög kvalitet.

1. Kostnadsfritt initialt möte

Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte med en av våra projektledare. Vi går igenom era behov och önskemål för att tillsammans förstå vad vi kan göra för er.

2. Förstudie / offertprocess

Vid projekt som förväntas ta över 100 timmar rekommenderar vi en förstudie. Där får ni mot fast pris en detaljerad projektplan med kravspecifikation, vilka tekniska specifikationer och system som är lämpligast för ert syfte samt en agil uppdelning av sprintar och tidsestimat. Fördelen är att du får en tydlig bild av projektet och vi kan effektivisera arbetet när projektet väl drar igång. Vid mindre projekt kan vi utifrån din vision och önskemål sätta ihop en offert direkt för att sedan sätta igång projektet.

Kontakta oss

Låt oss göra projekt tillsammans