Arbeta hos oss

Vi söker ständigt efter nya talanger

Utvecklare och designers sökes!

Just nu söker vi app- och webbutvecklare i alla våra regioner.

Studenten i fokus

Hos oss är studenten i fokus, det märks tydligt då alla i företaget är studenter! Med en platt organisation har alla möjlighet att påverka företagets framtid och visioner.

Konkurrenskraftig lön

Vi vet att du som blivande ingenjör förtjänar en konkurrenskraftig lön som är i linje med din befintliga kunskapsnivå. Därför erbjuder vi en enkel lönetrappa där du redan i första steget har en rejält konkurrenskraftig lön!

Arbetserfarenhet

Vi vet att du som student besitter mycket viktig och relevant kunskap. Hos oss får du hjälp att använda din kunskap på bästa sätt – oavsett om du bygger en hemsida eller gör en app – samtidigt som vi ser till att du hela tiden utvecklas. Viktig arbetslivserfarenhet för framtiden får du av bara farten!

Roligt

Vi tycker det är viktigt att alla trivs hos We Know IT. Därför anordnar vi regelbundna kick-offs där regionen träffas för att ha roligt, ofta med en aktivitet och god mat! Se till att du inte missar det häftigaste studentföretaget på marknaden!

We Know IT söker webbutvecklare

Regionschef: Linköping

Som regionschef ansvarar du över vårt team av konsulter i Linköping med huvudfokus på coachning & projektledning. Du arbetar även nära våra kunder i säljarbetet och bidrar till företagets strategiska utveckling som del av We Know IT:s Ledning. Tjänsten är en avlönad deltidstjänst över hela året och du förväntas investera ca 30 timmar per månad.

En unik möjlighet till konkret arbetslivserfarenhet innan slutet på studierna.

Vi söker dig med några år kvar på din utbildning som har ett brinnande intresse för IT, ledarskap och affärsutveckling. Starkt driv och intressanta tidigare erfarenheter är meriterande!

We Know IT söker webbutvecklare

Webbutvecklare

Nu söker vi taggade medarbetare till Sveriges främsta studentkonsultbolag! Vi sökert ständigt fler webbutvecklare och har just nu spännande uppdrag inom WordPress, PHP, JavaScript, Node.js, Angular, React, CSS och HTML5. Saknar du arbetslivserfarenhet? Skaffa det hos oss!

We Know IT söker apputvecklare

Apputvecklare

Vill du sticka ut när du tar examen? Bli IT-konsult under din studietid. Vi har just nu många uppdrag till dig som kan apputveckling! Särskilt intressant är kunskaper inom ramverk som React Native, flutter och Swift - men vi lär gärna upp dig som är vass utvecklare! Bli en del av ett häftigt utvecklingsteam och samla arbetslivserfarenheter vid sidan om studierna.

Ansök nu!

Fyll i formuläret nedan, skriv en kort presentation och ladda upp ditt CV!