Arbeta hos oss

Vi söker ständigt efter nya talanger

VD, webbutvecklare och apputvecklare sökes!

Just nu söker vi en VD samt app- och webbutvecklare i alla våra regioner!

Studenten i fokus

Hos oss är studenten i fokus, det märks tydligt då alla i företaget är studenter! Med en platt organisation har alla möjlighet att påverka företagets framtid och visioner.

Konkurrenskraftig lön

Vi vet att du som blivande ingenjör eller förtjänar en konkurrenskraftig lön som är i linje med din befintliga kunskapsnivå. Därför erbjuder vi en enkel lönetrappa där du redan i första steget har en rejält konkurrenskraftig lön!

Arbetserfarenhet

Vi vet att du som student besitter mycket viktig och relevant kunskap. Hos oss får du hjälp att använda din kunskap på bästa sätt – oavsett om du bygger en hemsida eller gör en app – samtidigt som vi ser till att du hela tiden utvecklas. Viktig arbetslivserfarenhet för framtiden får du av bara farten!

Roligt

Vi tycker det är viktigt att alla trivs hos We Know IT. Därför anordnar vi regelbundna kick-offs där regionen träffas för att ha roligt, ofta med en aktivitet och god mat! Se till att du inte missar det häftigaste studentföretaget på marknaden!

We Know IT söker apputvecklare

VD

Är du student och vill sticka ut när du tar examen? Är du redo för att utmanas och lära dig nya färdigheter? Vill du leda ett expansivt och flexibelt IT-bolag in i nästa fas? Om du svaret ja på föregående frågor, då är du rätt person för denna intressanta roll! 

We Know IT söker nu en ny VD för att fortsätta utveckla bolaget framåt. Tjänsten är på heltid och är ett ypperligt tillfälle att utveckla ledarskap- och entreprenörskapsförmågor genom att leda ett kul och växande bolag inom IT/digitalisering med cirka 35-deltidsanställda i Stockholm, Göteborg, Lund/Malmö och Linköping. Man förväntas inte haft en liknade roll innan, man växer in i det samt lär sig successivt och det finns många erfarna styrelsemedlemmar att diskutera arbetet med!

Tjänsten innebär heltid på minst 1 år med tillträde den 1/1 2020. Det är en introduktionsprocess på ungefär en månad innan ditt tillträde. Sista ansökningsdag är 10/11!

Har du frågor, tveka inte att kontakta nuvarande vår VD, Daniel Keyvanpour på daniel.keyvanpour@weknowit.se

Citat från nuvarande VD: “Min tjänst som VD för We Know IT har varit oerhört utvecklande för mig. Med en stabil organisation, expansivt varumärke och ett kontinuerligt kundflöde är det din kreativitet och ambition som VD som avgör hur väl dessa resurser utnyttjas och vilka nya marknader man kan nå. Detta är en fantastisk möjlighet att lära sig mer om ledarskap, gruppdynamik, entreprenörskap inom IT och digitalisering. Är du redo att kliva ur din comfort zone och lära dig nya saker, så ta chansen och sök!”

We Know IT söker apputvecklare

Apputvecklare

Vill du sticka ut när du tar examen? Bli IT-konsult under din studietid. Vi har just nu uppdrag till dig som kan Android (Java), iOS (Swift, Objective-C) eller något framework som ex Ionic eller React Native. Saknar du arbetslivserfarenhet? Skaffa det hos oss!

We Know IT söker webbutvecklare

Webbutvecklare

Nu söker vi taggade medarbetare till Sveriges främsta studentkonsultbolag! Vi behöver 1-2 webbutvecklare och har just nu spännande uppdrag inom WordPress, PHP, JavaScript, Node.js, Angular, React, CSS och HTML5. Saknar du arbetslivserfarenhet? Skaffa det hos oss!

Ansök nu!

Fyll i formuläret nedan, skriv en kort presentation och ladda upp ditt CV!