logomenu

Om oss

We Know IT = drivna och unga talanger

Läs mer om We Know IT

Vilka är vi?

Vi har två meningar med livet: 1 att kickstarta karriären för de hundratals talanger som pluggar eller precis är klara med studierna, och 2 att låta coola företag få chansen att jobba med framtidens kompetens. Vårt mål är att vara det självklara valet för studenter att starta sin karriär på, och det självklara valet för företag som behöver motiverad och innovativ kompetens. Det är inte alla som får chansen att jobba med morgondagens skarpaste konsulter. Vi får det varje dag, och du som kund eller samarbetspartner får stora möjligheter genom att välja oss. Vi vill ha kul på vägen och leverera över förväntan så ofta som möjligt. Det gör vi genom att vara lyhörda, ha öppen kommunikation och starka relationer. Vi ger våra WKITare frihet och tror på varje persons förmåga att lösa utmaningar på bästa sätt. Dessutom är vi helt digitala, vilket möjliggör för oss att knyta kontakter runt om i hela Sverige. Vi värdesätter att ge frihet åt våra konsulter och att hjälpa dem uppnå sina mål i början på karriären. Vi, vi, vi, mycket vi nu, men du är ändå på vår om oss-sida. Vill du läsa något annat har vi flera tjänster och jobbannonser du kan spana in istället.Våra tjänsterKarriär

Vi är hela Sveriges talangfabrik

Vi är inte som alla andra. Vi anställer de *klichévarning (men sanning)* mest drivna, motiverade och nybakade (även om de inte är klara i ugnen än) talangerna i Sverige. Studenterna, och de nyexade, som är mer taggade än någon annan att programmera, designa, marknadsföra och projektleda. När andra letar efter erfarenhet letar vi efter motivationen. Och se var våra anställda har tagit vägen sen.. Straight from We Know IT to the top, som vi brukar säga.
Utvecklare, Mediateknik LiU
Iris Kotsinas
“We Know IT är en superkul utmaning att ta sig an vid sidan av studierna och ger en rolig inblick i konsultyrket!”
Utvecklare, Datateknik LiU
Jakob Sjöqvist
“Att få vara en del av ett så stort projekt under studietiden är extremt lärorikt och få förunnat.”
Digital Strateg , INDEK Umeå universitet
Indra Hansson
“Att få vara en del av att implementera ett helt nytt affärsområde och att utforma digitala marknadsföringsstrategier baserat på datainsikter kombinerat med kundens affärsstrategi är en unik möjlighet som We Know IT möjliggjort för mig och andra unga talanger. ”
UX& UI designer, Teknisk Design Chalmers
Clara Heldtander
“På We Know IT får jag implementera den kunskap jag får från Chalmers, utmanas till att utveckla den ytterligare och samla unika erfarenheter inför arbetslivet. Att få upptäcka rymden av designarbete innan examen är oslagbart. ”
Regionchef, Mediateknik KTH
Mahmoud Sherzad
"We Know IT har gett mig den unika chansen att, under min studietid, samla på mig ovärderliga arbetserfarenheter kring att förvandla en idé från en kund till en komplett digital produkt."

Kontakta oss

Låt oss göra projekt tillsammans