logomenu

Karriär

Var en del av morgondagens stjärnor

Hos oss får du utvecklas under din studietid, eller påbörja din karriär efter examen. Gärna båda två. Därför får du mycket möjligheter om du vill och visar framfötterna. Du utvecklas personligt, som konsult och har chansen att sätta riktigt spännande projekt på ditt CV. Vi är ett ungt gäng och alla vill framåt, och framåt åker vi i full fart!!
Skicka en spontanansökan

Varför We Know IT?

Kontakter & nätverk 🏆

Företag gillar oss och vi gillar dem. Vi har därför samarbeten med nice företag som Netlight. Dessutom har vi en del intressanta kunder som vi kopplar ihop dig med.

Flexibla arbetstider 🤩

Inte bara flexibla arbetstider. Även flexibel arbetsplats. Jobba på natten om du är en nattuggla, eller på lördagkväll om du känner för det. Sitt på klubben och programmera om du vill.

Kickstart 🚀

Hos oss är alla oslipade diamanter och juniora. Här får du lära sig mer på ett halvår än vad du gör dina tre första år i plugget. En kickstart på karriären, helt enkelt.

Möjlighet att utvecklas ✌️

På We Know IT är det bara du som sätter gränserna för dina möjligheter till utveckling. Här får du chansen att testa nya saker och utveckla personliga egenskaper.

Tillgängliga tjänster

Just nu har vi högt tryck i rekryteringspipen och har därför inga öppna tjänster. Håll utkik när vi öppnar upp igen!

Bli morgondagens stjärna!

Ingen fil har valts