Hemsida

Vi bygger och underhåller din hemsida till marknadens bästa pris

Sedan starten 2008 har vi levererat hundratals hemsidor till nöjda kunder över hela landet. Vi bygger alla sorters hemsidor, från webbshoppar till hemsidor med medlemsregister, bokningssystem och andra funktioner. Många av hemsidorna vi bygger är baserade på det välkända verktyget WordPress. WordPress är ett av de populäraste systemen för hemsidor i dag och passar till allt från bloggar till webbshoppar. Med WordPress får du möjligheten att själv enkelt redigera innehållet på hemsidan även efter att vi har byggt den. Vi kan också hjälpa dig sökoptimera din hemsida för att komma högt upp bland sökresultaten på Google och nå ut till ännu fler. Din framgång är vår framgång.

Många av våra kunder är små företag, och vi är vana att tillgodose varje enskilt behov. På ett kostnadsfritt möte skapar vi oss en förståelse kring era utmaningar och visioner. Efter det bygger vi en unik hemsida som är anpassad efter just dina behov. Självklart gör vi detta till ett av marknadens absolut bästa pris!

Bästa pris

Vi jobbar med att bygga hemsidor, och inte nog med det, vi pluggar till det också! Vi är studenter från Sveriges fyra främsta tekniska högskolor i Göteborg, Stockholm, Lund och Linköping, vilket gör att vi är tillgängliga, flexibla och använder den senaste tekniken. Det gör också att vi har ett av marknadens bästa pris, utan att tumma på kvaliteten i hemsidorna vi levererar. Passa på nu, för efter examen kostar våra konsulter upp till sex gånger så mycket!

Stöd hela vägen

För att se till att ni får en hemsida som du älskar ser vi till att ha dig med oss under hela resan. Genom vårt agila arbetssätt planerar vi kortsiktigt och agerar blixtsnabbt på det som sker under processen och med våra projektverktyg får ni insikt i varje steg på vägen. Det gör att du har möjlighet att vara med och styra hela bygget av hemsidan, dag för dag.

Säker hemsida

För många av våra kunder är hemsidan en viktig del av verksamheten. Därför blir säkerhet något av det viktigaste i hela leveransen. Vi ser till att bygga robusta funktioner och säkra hemsidor så att du kan sova lugnt och fokusera på annat.

Mobilanpassad hemsida

Vår omvärld blir allt mer mobilanpassad, så vi ser till att hemsidorna vi bygger också är det – en hemsida vi har byggt ser lika bra ut på mobilen som på datorn! Vill du skicka notifikationer eller använda mobilens sensorer som GPS och accelerometer? Då gör vi gärna en app åt er!

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om ni har några funderingar, tankar eller idéer som ni behöver hjälp att realisera