partners • VI ÄR WKIT

We Know IT's höjdpunkter från 2020

•••
calendar_today 2021-01-29 person Anton Revin
We Know IT's höjdpunkter från 2020

Vi ser tillbaka på 2020 som ett år av stora framsteg och som en stark grund inför kommande år. Året 2020 har minst sagt varit utmanande ur många bemärkelser. Men för We Know IT har det varit en fantastiskt spännande tid! I detta inlägg bjuder vi på några utvalda höjdpunkter från det gångna året.
Två heltidsanställda - för första gången någonsin!

Vi började året med att tillsätta vår första heltidsanställda VD, undertecknad, vilket även var vår första heltidsanställd i företagets historia. Det har varit en lärande resa för både mig personligen och för bolaget i stort som gett utdelning i en kraftig tillväxt och ökad ledningsenergi. Med denna lyckade pilottestning av heltidskonceptet bestämde vi oss fort för att expandera till fler heltidstjänster. Hösten 2020 ledde detta till att vi utvidgade vårt ledningsteam med ytterligare en heltidsanställd - fantastiska Leonard Hedenblad som intog positionen som försäljningschef och vice-VD. Leonard har hjälpt oss att öka vår energi ytterligare och förbättra många av våra processer - särskilt inom digital marknadsföring. Inför 2021 ser vi det som en självklarhet att fortsätta att erbjuda spännande heltidstjänster till våra medstudenter som söker en unik typ av utmaning.

Ett modernt och slagkraftigt nytt brand

Under 2020 genomförde vi ett stort internt rebranding projekt - Brand Update 2020 - som resulterade i en ny modern hemsida och en enhetlig, slagkraftig, profil som vi är enormt stolta över. Projektgruppen som bestod av konsulter från samtliga av våra regioner arbetade med allt från policyskrivning till webbutveckling och såklart en hälsosam dos av värdedriven konceptgenerering. Genom att tillämpa en projektprocess liknande den vi använder på våra kundprojekt kunde vi säkra en resultatdriven iterativ process som värderade slutresultatet över enskilda idéer. På våra sociala medier bjöd vi på några inlägg om arbetet bakom kulisserna - bland annat bakom designen av vår nya logotyp!

Brand Update 2020

Stora som små projektleveranser

Med fler medarbetare än någonsin tog vi samtidigt oss an många stora projekt som lanserades under året! Bland dessa var Företagarförbundets nya medlemsapp och B2B-e-handelssidan för cirkulär inredning, Place2Place som vi är enormt stolta över. Ola Göransson tillsammans med Daniel Stridh är hjärnorna bakom Place2Place och hade följande att säga om vårt samarbete:

“... att jobba med er har varit fantastiskt! Er kunskap, flexibilitet och nyfikenhet har varit ovärderlig.”

Vi har jobbat med alltifrån att ha skapat mindre hemsidor, vi har tillsatt våra kompetenta konsulter på underkonsultprojekt hos våra kunder samt skapat omfattande och komplexa appar. Under 2021 kommer vi att fortsätta ta oss an en bredd av uppdrag och vara en ledande partner för digitalisering av såväl startups som stora etablerade bolag!

Nya och stärkta samarbeten

Vi på We Know IT älskar att utveckla nya samarbeten och det gjorde vi bland annat med det fantastiska teamet på Debricked samtidigt som vi såklart fortsatte att hålla i givande och inspirerande interna event tillsammans med bland andra Netlight. Med dessa samarbeten kan vi erbjuda spännande utvecklingsmöjligheter till våra medarbetare och ge dem en inblick i andra företag på marknaden. Vi samarbetade dock inte enbart med företag, utan stöttade även till exempel Clubmästeriet vid Sektionen för Industriell Ekonomi i Linköping med bland annat en ny hemsida till ett av deras större tillställningar som under året fick en tydlig digital prägel. Som ett studentdrivet företag är det enormt kul att vi har haft möjligheten att ge tillbaka till några av de organisationer som gjort vår egna studietid lite extra speciell!

Draget

Nya spännande deltidstjänster för studenter

Under 2020 pilotade vi TeamLeader-konceptet, vilket för oss innebär ett stort medarbetarfokus. Våra TeamLeaders, som finns i merparten av våra regioner arbetar med allt ifrån coachande ledarskap, försäljning till projektledning och har varit ett viktigt steg för oss i samband med en ökande kundgrupp och konsultstyrka. Sedan vi lanserade vår blogg har vi bjudit på intervjuer tillsammans med några av våra inspirerande TeamLeaders - däribland William Uddmyr i Östergötland samt Alexandra Bucei i Lund. För oss, våra konsulter och såklart våra kunder har detta varit en riktigt lyckad satsning - och vi kommer att sikta på att expandera våra regionala team med fler vassa TeamLeaders framöver.

William Uddmyr

Alexandra Bucei


Med det vill jag passa på att tacka alla mina fantastiska medarbetare för deras stora insatser - utan er så hade vi inte stått där vi gör idag! Det ni åstadkommer är inget annat än inspirerande. Såklart vill jag även rikta ett stort tack till alla våra fina kunder som fortsätter att visa oss ett stort förtroende!

Med allt detta fantastiska, och såklart en hel del därtill i ryggen, satsar vi nu på ett riktigt kanonår 2021! Hoppas att ni hänger med på vår fortsatta resa.

Dela detta: