Gå tillbaka till bloggarkivet

We Know IT välkomnar Daniel som ny Vice VD/CFO!

Vem är du?
Mitt namn är Daniel Keyvanpour och jag är en 21-åring som studerar tredje året på civilingenjörsprogrammet informationsteknologi vid LiTH.

Varför sökte du tjänsten som ekonomiansvarig/vice vd på WKIT?
Primärt för att det är en unik möjlighet att utvecklas, utmana mig själv och erhålla ovärderlig erfarenhet, erfarenhet som inte hittas i skolböckerna. Vidare ger denna tjänst mig en möjlighet att arbeta med intressen som ligger mig varmt om hjärtat, intressen så som teknik, management och framförallt ekonomi. En annan bidragande faktor är att jag som en del av ledningsgruppen har stora möjligheter att forma företaget för framtiden. Vetskapen om att en kan påverka företaget på det viset var väldigt lockande för mig.

Vad ser du mest fram emot i din roll?
Jag ser framförallt fram emot att utveckla mina ekonomiska färdigheter och få en bättre insyn hur ekonomin hanteras på ett företag. Sedan är jag också förväntansfull på att tillsammans med resten av ledningsgruppen arbeta med strategier för att utveckling WKIT som företag, det skall bli spännande. WKIT har stor tillväxtpotential, och att sitta i framsätet samt aktivt arbeta med att se till att WKIT verkligen expanderar till nya höjder är något som ger mig ett leende på läpparna.

Med det sagt skall det bli väldigt kul att få vara med att lära känna alla anställda och tillsammans leda en del av denna resa på We Know IT framåt!

We Know ITs foto.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om ni har några funderingar, tankar eller idéer som ni behöver hjälp att realisera