Gå tillbaka till bloggarkivet

Välkommen Johan till We Know IT!

We Know IT välkomnar Johan som ny RD för Göteborg! Hör honom berätta om varför han valde att söka tjänsten som RD hos We Know IT och vad han ser för utmaningar med sitt nya uppdrag.

”Hej! Jag heter Johan och kommer ifrån Åhus, en sommarby i nordöstra Skåne. 2015 flyttade jag upp hit till Göteborg och läser nu mitt andra år på Industriell ekonomi på Chalmers, med IT som inriktning. Att människor, genom datorer och programmering, kan bygga upp komplexa men välfungerande system som på många sätt underlättar vår vardag är något som jag tycker är otroligt fascinerande. Jobbet möjliggör att jag kan få jobba med frågor som verkligen intresserar mig, samtidigt som jag får värdefull arbetslivserfarenhet inom projektledning och försäljning. Allt detta tillsammans med ett välkommet tillskott till studentkassan gjorde att det inte gick att tacka nej till detta jobb när möjligheten uppkom! Min roll som regionsansvarig i Göteborg innebär att jag står för inledande och slutgiltig kontakt med kunden, medan jag under projektens gång jobbar för att våra konsulters arbete fortskrider som planerat. Jag kommer även att sträva efter att utöka företagets kapacitet genom att anställa fler studenter sugna att testa på jobbet som IT-konsult. Jag ser väldigt mycket fram emot min tid här och hoppas kunna utveckla både mig själv och We Know IT!”

Vi hälsar Johan varmt välkommen.  Om du där ute också vill få värdefull arbetslivserfarenhet och läser IT på universitetet, tveka inte att söka jobb som utvecklare hos oss. Vi söker alltid efter duktiga studenter att bredda våra team med!

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om ni har några funderingar, tankar eller idéer som ni behöver hjälp att realisera