Gå tillbaka till bloggarkivet

Trygghetspaket för applikationer

Att realisera en app-idé stannar inte vid utvecklandet av den, utan även efter leverans så finns det idag stor nytta i att övervaka- och förvalta den.

We Know IT har sedan början av sommaren erbjudit något vi kallar för trygghetspaket för applikationer. Det är inte alltid lätt att urskilja det viktiga från det oviktiga när det kommer till nya riktlinjer från Apple, nya uppdateringar för Android eller i tekniken applikationen är skriven i. Detta har dock vi på We Know IT stenkoll på. Våra studentkonsulter är alltid inne i loopen, och uppdaterade angående de senaste förändringarna på marknaden. Om ni låter oss förvalta och övervaka er applikation så kommer vi ständigt att ha ett vakande öga på alla typer av förändringar på marknaden som kan påverka er, och notifiera er om ändringar behöver göras.

Trygghetspaketet gör så att du helt enkelt aldrig behöver tänka på om din app förfaller över tiden. Vi övervakar er applikation, så att ni kan sova tryggt om nätterna, och lita på att vi alltid ligger steget före problemen.

 

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om ni har några funderingar, tankar eller idéer som ni behöver hjälp att realisera