Gå tillbaka till bloggarkivet

Ny VD!

Nytt år innebär nya möjligheter!

Vi hoppas ni alla har haft en finfin jul och nyår. 2019 var ett toppenår för We Know IT och nu går vi in i ett nytt decennium med nya mål och ännu större ambitioner. Med det så vill vi presentera vår första heltidsanställda VD som kommer leda bolaget 2020: Anton Revin!

> Vem är du?
Anton Revin heter jag! Har studerat 3 år på programmet Industriell Ekonomi vid Linköpings Universitet och ett halvår vid utbytesstudier i Sydkorea. Jag är 22 år gammal och älskar matlagning, musik (gärna live!), vandring och programmering.

> Hur kom det sig att du sökte VD-tjänsten på We Know IT? 
Jag har ett stort intresse för strategisk ledning och tror starkt på både affärsidéen och företagets utvecklingspotential. Det är även en unik möjlighet att få praktisk kunskap om mina studieämnen. Något annat som jag tycker är spännande med rollen är chansen att få arbeta på heltid i en sådan flexibel och driven miljö som We Know IT utgör.
Tidigare har jag arbetat med webbutveckling och även suttit en tid som Webmaster vid I-Sektionen i Linköping. Koppla detta med faktumet att jag är en obotlig datanörd och självlärd programmerare så var intresset självklart!

> Vad ser du mest fram emot i din roll som VD?
Att arbeta tillsammans med Sveriges skarpaste utvecklare för att förverkliga våra kunders idéer. Jag ser även fram emot att få utveckla och effektivisera våra affärsstrategier.

> Du har ju precis varit på utbytestermin i Sydkorea. Vad var det bästa med din termin? 
Det bästa med utbytesterminen var absolut alla underbara människor, såväl lokala som internationella, jag fick träffa och nu har äran av att få kalla mina vänner! Kimchi är rätt gott med…

 

Varmt välkommen säger vi till Anton!

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om ni har några funderingar, tankar eller idéer som ni behöver hjälp att realisera