Gå tillbaka till bloggarkivet

Ny regionchef i Stockholmsregionen!

Idag har vi den stora äran att presentera den senaste medlemmen i ledningsgruppen, nämligen August Regnell som kommer att arbeta hos oss som regionchef i Stockholm!

Vem är du och vad studerar du?
Jag heter August Regnell, är 22 år gammal och tycker om att programmera och klättra. Jag pluggar på KTH och är inne på mitt tredje år på industriell ekonomi.

Vad är din roll på We Know IT?
Som regionchef för Stockholm ansvarar jag över alltifrån den första kontakten med kund, till projektspecifikation men även för projektledning under utvecklingen med våra konsulter. Jag ser till att samarbeta tätt med våra kunder så att vi kan utveckla eller förvalta deras idéer inom IT. Utöver detta ansvarar jag för att rekrytera de skickligaste studenterna Stockholmsområdet har att erbjuda samtidigt som jag ser till att skapa en miljö där våra konsulter får chansen att utvecklas!

Varför sökte du rollen som regionchef?
Jag har sedan länge haft ett intresse för IT och har tidigare jobbat som kursassistent för en kurs i Python. Jag har sen dess velat arbeta inom IT och ser därför detta som en otrolig möjlighet att få jobba i ett så spännande bolag som We Know IT med drivna studenter! Jag kommer dessutom få öva på mina projektledningsförmågar samtidigt som jag får lära mig mycket mer om IT.

Vad ser du fram emot mest med din roll?
Det ska bli väldigt spännande att få hjälpa våra kunder förverkliga deras idéer och produkter tillsammans med våra skarpa konsulter. Jag ser även fram emot att få jobba med våra konsulter och lära mig mer av dem samtidigt som de själva får chansen att utvecklas. Det ska dessutom bli lärorikt att få prova olika strategier och metoder i ett så flexibelt bolag som We Know IT!

Om du fick vara en superhjälte, vem hade du valt och varför?
Jag hade varit Flash eftersom jag ta mig var som helst på bara någon sekund. En håltimme efter lunch – varför inte hälsa på min kompis i USA? Mobilen på 1% – hinner hämta laddaren jag glömt hemma innan den dör. Allt springande skulle dessutom göra att jag kan äta mycket mer.

 

Varmt välkommen, August!

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om ni har några funderingar, tankar eller idéer som ni behöver hjälp att realisera