intervju • rekrytering

Intervju med Keld Nielsen - We Know ITs nästa Regionchef i Stockholm.

•••
calendar_today 2020-12-21 person Anton Revin
Intervju med Keld Nielsen - We Know ITs nästa Regionchef i Stockholm.

Vi förstärker vår ledningsgrupp med Keld Nielsen som kliver in som Regionchef i Stockholm hos oss. Det då vår kollega August Regnell ska vidare till nya utmaningar! Vi tackar August för hans stora insatser på We Know IT och önskar Keld varmt välkommen!

Läs vår intervju med Keld...
Vem är du och vad studerar du?

Jag heter Keld Nielsen och är uppvuxen i Nynäshamn (alltså Stockholm, även om långt från alla Stockholmare räknar det som så). Utmärkande med mig är väl att jag är intresserad av mycket och gärna doppar tårna i nytt, även om fotografering ligger nära hjärtat.

Jag studerar till civilingenjör inom industriell ekonomi på KTH där jag numera läser en master inom maskininlärning som del av programmets datainriktning. Utöver det läser jag även politices kandidatprogram på Stockholms universitet, som jag tycker är dels väldigt intressant, dels ger perspektiv och en bra bredd på det tekniska från ingenjörsstudierna.

Vad är innebär din roll som Regionchef på We Know IT?

Det innebär ett stort ansvar, framförallt att bidra till att We Know IT ständigt agerar givande och utvecklande för studentkonsulterna, men även att tillsammans med övriga ledningsgruppen bana vägen för en hållbar utveckling för verksamheten. Det är en holistisk roll med lika mycket projektledning och HR som försäljning och verksamhetsutveckling, en stor men inte minst kul utmaning helt enkelt.

Varför sökte du rollen som regionchef i Stockholm?

När jag insåg rollens potential till att blanda två stora intressen som växt fram under min studietid — IT och företagsledning — kunde jag inte göra annat än att ansöka. Jag såg framför mig en roll i en spännande organisation som jag både kunde bidra till och var av så varierande grad att den säkerligen skulle utveckla mig.

Vad ser du fram emot mest med att arbeta på We Know IT?

Redan från dag ett fick jag ett otroligt varmt välkomnande till en modern, innovativ och professionell organisation. Jag ser fram emot att få ta del av den kulturen och förvalta den inför framtiden, och med det se till att den verkar för att producera bästa möjliga tjänster för We Know IT:s kunder.

Bästa matlåda-tipset till medstudenter?

Har vänner som föredrar det effektiva med kalla rätter. Men jag är av en annan matlådefilosofi, att det ska vara varmt och fylligt, helst i en matlåda av glas. Kosta vad det vill i mikrokön, men det tar en genom dagen.


Behöver ni hjälp med att utveckla en app, hemsida eller har ni behov av andra IT-tjänster i Stockholm?

Har ni behov IT-konsulter i Stockholm till marknadsledande priser? Vi har vassa toppstudenter som kan hjälpa er med webbutveckling, apputveckling, konsultuthyrning och andra IT-tjänster! Skicka en förfrågan på vår hemsida, läs mer om våra IT-tjänster eller skicka ett mail till oss på hello@weknowit.se eller direkt till Keld på keld.nielsen@weknowit.se!

Vill du också jobba som studentkonsult inom IT?

We Know IT söker även fler vassa studentkonsulter! Är du en student med ett intresse för projektledning, utveckling eller digital design? Skaffa konkret arbetslivserfarenhet tillsammans med oss på riktiga kundprojekt! Läs mer på vår karriär-sida! Eller skicka iväg ett mail till oss på hello@weknowit.se.

Dela detta: