Gå tillbaka till bloggarkivet

Ny Regionchef i Malmö/Lund!

📢 Spännande start på sommaren! 

Låt oss presentera Augsut Nord, vår nästa regionchef i regionen Malmö/Lund, med en kort intervju.

 

August…

Vem är du och vad studerar du?
Mitt namn är August och jag läser tredje året Systemvetenskap i Lund. Ett av mina stora intresseområden är att få ta del av ny och spännande musik, så jag är i ständig jakt på nya våglängder. Förutom detta drömmer jag om att få resa och uppleva allt gott världen har att erbjuda!

Vad är din roll på We Know IT?
Som regionschef i Lund arbetar jag från uppstart till slutförande som en ledande hand för våra konsulter och kunder under utvecklingsprojekt. Det handlar mycket om att kunna uppmärksamma expertisen våra konsulter besitter genom ett nära samarbete och se till att vi faktiskt har roligt medan vi levererar grymma produkter. Utöver detta ansvarar jag också för rekrytering i regionen Lund som växer så det knakar!

Varför sökte du rollen som regionchef?
Det är ju fantastiskt kul att få arbeta med utveckling av produkter och tjänster tillsammans med vassa konsulter som en systemvetare. Utöver ett oerhört tekniskt intresse så lockar även det dynamiska arbetet i projekt, möjligheten att få träffa många intressanta personer och leendet på läpparna hos en nöjd kund. Onekligen kommer tiden för mig framöver vara mycket lärorik, och att lära mig nya saker är något jag verkligen älskar.

Bästa låt/albumtipset?
Med så många fantastiska album att välja mellan måste jag faktiskt bestämma mig för Plastic Beach av Gorillaz med många välkända gästartister som Snoop Dogg, Bobby Womack och Mos Def. De senaste tio åren har detta urbra album varit mycket välspelat på min stereo.

 

Varmt välkommen till Ledningsgruppen August!

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om ni har några funderingar, tankar eller idéer som ni behöver hjälp att realisera