Gå tillbaka till bloggarkivet

Ny regionchef i Göteborgsregionen!

📢 Fler roliga nyheter!

Låt oss presentera vår senaste medlem i ledningsgruppen Jonathan Boman som har tagit över rodret som regionchef i Göteborg!

 

Vem är du och vad studerar du?
Jag heter Jonathan och pluggar fjärde året på Industriell ekonomi Chalmers. På fritiden tycker jag om att springa och är också väldigt intresserad av dykning.

Vad är din roll på We Know IT?
Jag sitter som regionchef i Göteborg. I min roll ansvarar jag för allt från första kontakten med kund till projektledning och till sist slutleverans av projekten. Jag samarbetar tätt med våra konsulter och kunder för att kunna uppnå ett så bra resultat som möjligt. Dessutom så har jag ansvar för rekrytering av nya drivna studenter i Göteborgsområdet.

Varför sökte du rollen som regionchef?
Jag älskar att jobba med människor och har dessutom en stor passion för IT. Jag sökte rollen som regionchef för att få möjligheten att utveckla mina projektledningsförmågor och samtidigt lära mig mer om IT från We Know IT’s fantastiska konsulter!

Öde ö, vilka tre saker tar du med dig?
Snorkel, dator och en kompis!!

 

Välkommen Jonathan!

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om ni har några funderingar, tankar eller idéer som ni behöver hjälp att realisera