Gå tillbaka till bloggarkivet

Ny regionchef i Göteborg – John Fransson

Låt oss presentera vår nyaste medlem i ledningsgruppen – John Fransson!

Vad studerar du?
Jag studerar till Civilingenjör inom Industriell Ekonomi på Chalmers och är för närvarande inne på mitt fjärde år på utbildningen. Att få möjligheten att praktiskt tillämpa de kunskaper och erfarenheter jag har samlat på mig sen tidigare i detta uppdrag är något som jag tycker är toppen!

Vad är din roll på We Know IT?
I mitt uppdrag som regionchef för Göteborgsregionen ansvarar jag för alltifrån den inledande kontakten med våra kunder, till projektspecifikation och slutligen även för projektledningen under utvecklingsfasen tillsammans med våra konsulter. Genom ett tätt samarbete med våra kunder ser jag till vi tar fram den mest lämpade lösningen. I min roll som regionchef arbetar jag även mycket tillsammans med resten av ledningsgruppen där vi utvecklar We Know IT’s verksamhet för att fortsätta expandera och förbättras! Utöver detta ser jag även till att våra konsulter får möjligheten att utvecklas och testa på nya intressanta uppdrag.

Varför sökte du tjänsten som regionchef?
Jag har sedan tidigare ett stort IT-intresse och under min tid på Chalmers valde jag IT som min tekniska profil, vilket jag varit mycket nöjd med. Utöver detta har jag även jobbat som handledare inom Java och testat på att göra ett par hobbyprojekt inom app- och webbutveckling. Så för att återvända till frågan, så sökte jag tjänsten för att området passade mitt intresse bra och jag ser det som ett unikt tillfälle att utveckla mina projektledningsförmågor. Dessutom är We Know IT ett väldigt spännande och trevligt bolag med drivna studenter, vilket gör det mycket roligt att arbeta ihop!

Vad ser du fram emot mest i din roll?
Jag tycker att det ska bli spännande att få möjligheten att få hjälpa våra kunder att förverkliga deras idéer och produkter tillsammans med våra skickliga konsulter. Konsulterna är We Know IT’s allra största tillgång och jag ser framemot att jobba tillsammans med dem och lära mig mer om branschen. Något annat jag ser fram emot är att få testa och utvärdera nya strategier och metoder för utvecklingsprojekten. Detta är möjligt då We Know IT är så pass flexibelt, vilket gör att vi snabbt kan anpassa oss och implementera nya arbetssätt.

 

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om ni har några funderingar, tankar eller idéer som ni behöver hjälp att realisera