Gå tillbaka till bloggarkivet

Ny Regional Director för Stockholm

 

We Know IT välkomnar Hanif Quch Tape som ny Regional Director för Stockholm! Läs om vem Hanif är och vad han ser fram emot under sin tid på We Know IT!

”Det är med stor glädje jag ansluter till den talang och kompetens som finns i We Know IT. I min tjänst som regionschef för Stockholm kommer jag ha det stora privilegiet att leda kunniga konsulter och överträffa förväntningarna hos våra kunder. 24 år gammal studerar jag till min master i Industriell Produktion på KTH, varvat med studier i företagsekonomi på Stockholms Universitet och mitt jobb som fotbollstränare i AIK.

Jag ser med stor tillförsikt fram emot en utmanande tid på We Know IT och att tillsammans med våra konsulter leverera guldkantade tjänster och lösningar av högsta kvalitet.”

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om ni har några funderingar, tankar eller idéer som ni behöver hjälp att realisera