Gå tillbaka till bloggarkivet

Ny RD i Lund/Malmö!!

𝐍𝐲 𝐫𝐞𝐠𝐢𝐨𝐧𝐜𝐡𝐞𝐟 𝐢 𝐋𝐮𝐧𝐝/𝐌𝐚𝐥𝐦𝐨̈!

Låt oss presentera vår nya regionchef: Max

𝗩𝗲𝗺 𝗮̈𝗿 𝗱𝘂 𝗼𝗰𝗵 𝘃𝗮𝗱 𝘀𝘁𝘂𝗱𝗲𝗿𝗮𝗿 𝗱𝘂?
Hallå där!
Jag heter Max Mellander, är 23 år gammal och ska börja studera mitt andra år på systemvetenskap, Lunds universitet.

𝗩𝗮𝗱 𝗮̈𝗿 𝗱𝗶𝗻 𝗿𝗼𝗹𝗹 𝗽𝗮̊ We Know IT?
Som regionchef för Malmö/Lund-området ser jag till att koppla kunder, som vill ha hjälp att utveckla eller förvalta sina idéer inom IT, med studenter med kunskap inom dessa områden. Jag har därför bland annat hand om att rekrytera de absolut skarpaste och bästa studenterna Malmö/Lund har att erbjuda.

𝗩𝗮𝗿𝗳𝗼̈𝗿 𝘀𝗼̈𝗸𝘁𝗲 𝗱𝘂 𝘁𝗷𝗮̈𝗻𝘀𝘁𝗲𝗻 𝘀𝗼𝗺 𝗿𝗲𝗴𝗶𝗼𝗻𝗰𝗵𝗲𝗳?
För att kunna mer praktiskt applicera de teorier och kunskaper som min utbildning ger mig och för att möta nya utmaningar där jag tillsammans med andra likasinnade hjälpa varandra att växa och utvecklas.

𝗩𝗮𝗱 𝘀𝗲𝗿 𝗱𝘂 𝗳𝗿𝗮𝗺 𝗲𝗺𝗼𝘁 𝗺𝗲𝘀𝘁 𝗶 𝗱𝗶𝗻 𝗿𝗼𝗹𝗹
Att få vara med och ta del av när vi hjälper kunder förverkliga sina drömmar och idéer samt därigenom utveckla mitt ledarskap och tillsammans med konsulterna kunna få ett tidigt kunskapsövertag i denna växande bransch.

𝗕𝗮̈𝘀𝘁𝗮 𝗺𝗮𝘁𝗹𝗮̊𝗱𝗲𝘁𝗶𝗽𝘀𝗲𝘁?
En riktigt het chili con carne kan aldrig gå fel!

Varmt välkommen säger vi till Max, vi tror du kommer göra ett toppenjobb!

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om ni har några funderingar, tankar eller idéer som ni behöver hjälp att realisera