Gå tillbaka till bloggarkivet

Ny RD för Göteborg!

We Know IT välkomna Louise Larsson som ny Regional Director för Göteborg! Hör Louise berätta om vem hon är och vad hon ser fram emot mest i rollen som Regional Director!
”Jag är väldigt glad att ta över rollen som RD i Göteborg för We Know IT. För ett och ett halvt år sedan flyttade jag från Linköping till Göteborg för att påbörja min utbildning i Industriell Ekonomi med inriktning mot IT och är nu inne på mitt andra år. IT är idag avgörande inom de flesta branscher och det är ett område som ständigt utvecklas – något som jag tycker är väldigt spännande. Som RD kommer jag få möjlighet att applicera många delar av min utbildning – såsom projektledning, rekrytering och kundkontakt – inom ett område som intresserar mig. Jag ser fram emot att fortsätta arbetet med att utveckla regionen Göteborg tillsammans med mina kollegor och att både kunna bidra med mina erfarenheter och skaffa mig nya!”

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om ni har några funderingar, tankar eller idéer som ni behöver hjälp att realisera