Gå tillbaka till bloggarkivet

We Know IT har anställt en CDO!

Vi på We Know IT har utökat vår ledningsgrupp! I januari anställde vi Jesper Persson som CDO. Jesper kommer att hjälpa oss att skapa bättre processer i projekt, stötta alla konsulter i projekt och även stötta ledningen i IT-relaterade frågor.

Varmt välkommen Jesper Persson! Vi ser fram emot att fortsätta utveckla We Know IT tillsammans med dig!

”Jag tycker att det ska bli otroligt roligt att få jobba som CDO för We Know IT. Jag är uppväxt i Helsingborg men flyttade till Linköping 2014 för att påbörja min utbildning i Informationsteknologi. Nu läser jag fjärde året med inriktning på AI och maskininlärning. Med min tekniska bakgrund och tidigare erfarenhet som konsult hos We Know IT kändes rollen som CDO väldigt passande för mig. Jag ser med stor glädje fram emot att tillsammans med ledningen och våra duktiga konsulter utveckla We Know IT till ett ännu bättre företag under 2018 och framåt”

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om ni har några funderingar, tankar eller idéer som ni behöver hjälp att realisera