Gå tillbaka till bloggarkivet

Aleksandar Zezovskis resa från We Know IT till konsult på Netlight

Hej! Hoppas ni alla har haft en härlig julledighet och är lika taggade som oss på det nya året! Är du intresserad av att börja jobba på We Know IT? Inspireras då av Aleksandar Zezovskis resa från att jobba på We Know IT till hans nuvarande jobb som konsult på Netlight.

”Under de första åren av mina studier på LTH tänkte jag mycket på hur det skulle vara att komma ut i arbetslivet. Jag visste att min teoretiska kunskap var bra men inte hur väl och på vilket sätt jag skulle kunna använda den i praktiken.
När We Know IT hörde av sig och berättade vad desysslade med lät det som en perfekt matchning. Med flexibla arbetstimmar, spännande projekt och varierande arbetsuppgifter kände jag att det var helt rätt för mig. Som konsult på We Know IT tilläts jag ta mycket ansvar genom hela projektet, från kravställning till utförande och leverans. Den största insikten som jag tog med mig från min tid på We Know IT är hur viktigt det är med bra kundrelationer. Under ett av mina projekt arbetade jag med ett äldre par som ville ha en hemsida för en produkt de tagit fram. De var ovana i rollen som kravställare och tämligen oerfarna i branschen. Genom att kommunicera på ett sätt som de kände sig bekväma med, kunde jag bygga upp ett förtroende och få dem att känna sig trygga med mig. Detta resulterade i ett lyckat projekt och en nöjd kund.
Idag jobbar jag som konsult på företaget Netlight som jobbar med kunder inom många olika branscher runt om i Europa. Erfarenheten jag fick med mig från min tid på We Know IT har verkligen hjälpt mig och gett mig det självförtroende som krävs för att bli en bra konsult. Jag är tacksam och glad att jag tog chansen att jobba som konsult på We Know IT och tycker att fler studenter ska utmana sig själva och jobba under sin studietid.”

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om ni har några funderingar, tankar eller idéer som ni behöver hjälp att realisera