Bemanning

Vi erbjuder underkonsulter på timbasis till era projekt

På We Know IT har vi lång erfarenhet av att hjälpa företag runt om i Sverige att förverkliga sina produktvisioner. Våra konsulter har en bred teknisk kompetens som kommit väl till användning när vi exempelvis tagit fram bokningssystem för restauranger och tidrapporteringssystem för företag. Vår bredd gör att vi effektivt kan ta oss an alla möjliga sorters utvecklingsprojekt. Det är bara idéerna som sätter gränserna.

För att möta det starka behovet av teknisk kompetens som finns ute på företag erbjuder vi våra konsulter på timbasis. Detta gör att vi snabbt kan hoppa in i ett projekt och ge understöd när det behövs, men också vara med från början till slut under längre perioder. Tveka inte att kontakta oss när ni behöver förstärkning av duktiga konsulter.

Utvecklare på timbasis

Ibland är det svårt att veta exakt vad som behöver göras i ett projekt eller hur stort projektet kommer bli. Vi är flexibla i det avseendet och erbjuder därför våra konsulter på timbasis för att snabbt kunna hoppa in och ge stöd i ett projekt när det behövs.

Bästa pris

Utveckling med den senaste tekniken av duktiga programmerare från våra främsta högskolor i Sverige till marknadens bästa priser. Det sammanfattar vad vi har att erbjuda. Passa på nu, för efter examen kostar våra konsulter upp till sex gånger så mycket!

Vi utvecklar, ni projektleder

När ni anlitar våra konsulter på timbasis till ert projekt får ni själv kontroll över arbetet. Våra konsulter sätter sig snabbt in i er utvecklingsmiljö och jobbar så länge ni behöver stödet. Vi jobbar dels hemifrån, men kan också sitta på ert kontor och samarbeta med era utvecklare om det önskas.

Senaste tekniken

Våra konsulter är inte bara duktiga programmerare. Gemensamt för våra utvecklare är att de studerar på våra främsta högskolor och universitet i Sverige. Detta gör att vi ligger i framkant när det gäller ny teknik – något vi tror är ovärderligt när det kommer till att ta fram stabila, säkra och effektiva system.

Tidigare bemanningsuppdrag

WTMG

Web Tech Media Group grundades 2010 i Stockholm med en idé att förenkla digitala projekt. De har idag över 40 utvecklare och designers som arbetar med web-, app- och systemutveckling.

We Know IT bistår WTMG med kompetent IT-bemanning i form av underkonsulter i perioder då WTMG behöver extra bemanning i projekt. Detta gör att WTMG kan vara extra flexibla mot sina kunder och vi på We Know IT får ett utmärkt kunskapsutbyte samtidigt som WTMG får använda sig av Sveriges bästa IT-studenter till marknadens mest konkurrenskraftiga pris.

Roxen AB

Roxen AB är ett företag som erbjuder avancerad redaktions- och innehållshanteringsprogramvara till kunder inom områden som media, telekom och högre utbildning.

We Know IT bistår Roxen med kompetent IT-bemanning i form av underkonsulter i perioder då Roxen behöver extra bemanning i projekt. We Know IT har löpande uppdrag för att arbeta och utveckla i React Native på flertalet applikationer som är fundamentala för Roxens fortsätta utveckling.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om ni har några funderingar, tankar eller idéer som ni behöver hjälp att realisera