Appar

Vi är experter på appar! Vi hjälper er med funktion och design och med att välja mellan Android, iPhone/iOS och Windows Mobile. Självklart till marknadens bästa pris!

App-världen har fullkomligt exploderat de senaste åren och den förändras ständigt. Vi har gjort flertalet appar till olika plattformar (Android, iPhone/iOS och Windows Mobile) för att lösa vitt skilda problem. En app gör att du sticker ut ur mängden och låter dig nå ut till kunderna på ett mer interaktivt och spännande sätt. Med en app finns fler möjligheter än med en vanlig mobilhemsida, och kunderna kan använda avancerade funktioner som GPS, kamera och ljud!

För att kunna göra en app som uppfyller just ditt behov är det viktigt att vi verkligen förstår dina utmaningar och mål. Boka in ett kostnadsfritt första möte med oss så hjälper vi dig att ta fram förslag på appar som kan höja ditt företag till nya nivåer. Självklart gör vi det till marknadens bästa pris!

Bästa pris

Vi jobbar med att göra appar, och inte nog med det, vi pluggar till det också! Vi är studenter från Sveriges fyra främsta tekniska högskolor, vilket gör att vi är tillgängliga, flexibla och använder den senaste tekniken. Därför har vi marknadens bästa pris, utan att tumma på kvaliteten i apparna vi levererar. Passa på nu, för efter examen kostar våra konsulter upp till sex gånger så mycket!

App eller mobilhemsida?

Att göra en app innebär möjligheter som en mobilhemsida inte kan erbjuda. Vi utgår från dina behov och bygger en komplett lösning med alla funktioner ni behöver. Till exempel går det att skicka notifikationer och använda mobilens sensorer som GPS och accelerometer. Är du inte säker på om en app är rätt för er? Vi bygger gärna en mobilanpassad hemsida åt er!

Konvertera existerande system

Utöka er kundbas genom att göra era program/system tillgängliga direkt från mobiltelefonen. Vi hjälper dig koppla samman ert befintliga system med era och kundernas mobiltelefoner – oavsett om kunderna använder Android, iPhone/iOS eller Windows Mobile.

Öka produktiviteten

Öka er produktivitet genom att göra en app för ert intranät! På så sätt blir det tillgängligt från mobilen och ni kan skicka notifikationer direkt till de anställdas telefoner.

Några av våra tidigare projekt

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om ni har några funderingar, tankar eller idéer som ni behöver hjälp att realisera