Arbeta hos oss

Vi söker ständigt efter nya talanger

Regionchef, app- och webbutvecklare sökes!

Just nu söker vi app- och webbutvecklare i alla våra regioner. Vi söker också en ny regionchef i Linköping.

Studenten i fokus

Hos oss är studenten i fokus, det märks tydligt då alla i företaget är studenter! Med en platt organisation har alla möjlighet att påverka företagets framtid och visioner.

Konkurrenskraftig lön

Vi vet att du som blivande ingenjör förtjänar en konkurrenskraftig lön som är i linje med din befintliga kunskapsnivå. Därför erbjuder vi en enkel lönetrappa där du redan i första steget har en rejält konkurrenskraftig lön!

Arbetserfarenhet

Vi vet att du som student besitter mycket viktig och relevant kunskap. Hos oss får du hjälp att använda din kunskap på bästa sätt – oavsett om du bygger en hemsida eller gör en app – samtidigt som vi ser till att du hela tiden utvecklas. Viktig arbetslivserfarenhet för framtiden får du av bara farten!

Roligt

Vi tycker det är viktigt att alla trivs hos We Know IT. Därför anordnar vi regelbundna kick-offs där regionen träffas för att ha roligt, ofta med en aktivitet och god mat! Se till att du inte missar det häftigaste studentföretaget på marknaden!

Regionchef i Linköping

Vill du sticka ut när du tar examen? Som regionchef kommer du att ansvara för att leda vårt team av konsulter i Linköping. Du kommer att jobba nära våra kunder i säljarbetet och vara en del av We Know ITs ledning, där du kommer vara med och driva företaget framåt. Vi förväntar oss att du kan investera ca 25 timmar i månaden i detta karriärsskapande och utvecklande uppdrag. Tveka inte att söka!

Apputvecklare

Vill du sticka ut när du tar examen? Bli IT-konsult under din studietid. Vi har just nu uppdrag till dig som kan Android (Java), iOS (Swift, Objective-C) eller något framework som ex Ionic eller React Native. Saknar du arbetslivserfarenhet? Skaffa det hos oss!

Webbutvecklare

Nu söker vi taggade medarbetare till Sveriges främsta studentkonsultbolag! Vi behöver 1-2 webbutvecklare och har just nu spännande uppdrag inom WordPress, PHP, JavaScript, Node.js, Angular, React, CSS och HTML5. Saknar du arbetslivserfarenhet? Skaffa det hos oss!

Supportkonsult

Vill du tjäna pengar för att installera Avast AntiVirus? Bli konsult under din studietid. Fyll fickorna med extrapengar genom att hjälpa företag och privatpersoner med t.ex. datorer, skrivare, WiFi osv.

Ansök nu!

På We Know IT ska det vara enkelt att söka jobb. Vi vet att de riktiga talangerna har fullt upp och därför begär vi varken CV eller betyg när du söker jobb hos oss. Berätta bara lite kort om dig själv och varför du skulle passa på tjänsten!