IT-support för endast 295 kr/h med RUT-avdrag

IT-support

Vi hjälper privatpersoner och företag med all IT-support. Vi har många års erfarenhet och tusentals nöjda kunder! Vi hjälper dig gärna på plats eller över telefon.

Vi är specialister på IT-support för både privatpersoner och företag. Självklart tar vi oss till dig och ger support på plats! Oavsett om det är för privatpersoner eller företag ger vi inte bara datorhjälp, vi är engagerade och personliga i vårt möte med dig och ser till att du verkligen förstår tekniken du handskas med i vardagen. Sedan 1 augusti 2016 ingår IT-tjänster för hemmet i RUT-avdraget. Det innebär att du som privatperson får ännu billigare IT-support. Givetvis sköter vi avdragen åt dig!

Sigil med texten 50% avdrag på fakturan med RUT-avdrag

Vi är privatpersonens eller det lilla företagets IT-avdelning – vi finns alltid på plats när du behöver oss! Våra konsulter är studenter på de främsta tekniska högskolorna i Göteborg, Stockholm, Lund och Linköping, så du kan vara säker på att vi har koll på den senaste tekniken. Dessutom gör detta att vi är flexibla och snabbt kan ge dig datorhjälp när det behövs! IT är en del av vår livsstil och vi levererar alltid IT-support till en av marknadens bästa timpris.

Halva priset med RUT-avdrag

Vår IT-support för privatpersoner ingår i RUT-avdraget. Vi hjälper dig gärna med avdragen och du får helt enkelt bara ett lägre pris i slutändan. Du kan slappna av så löser vi det krångliga!

Antivirus och backup

Vi vet att säkerhet är viktigt. Därför hjälper vi dig gärna att skydda din dator, både genom att installera ett bra antivirusprogram och genom att schemalägga regelbunden säkerhetskopiering av dina viktiga filer.

Hjälp med datorn – och annat

Det är inte bara datorer som kan krångla, därför hjälper vi dig med allt IT-relaterat. Vi hjälper till med allt från tv med digitalbox till datorutrustning som skrivare och scanner!

Snabb datorhjälp

Vi vet att du behöver datorhjälp snabbt när någonting strular, därför ser vi till att boka in dig så fort som möjligt. Vi är snabbt på plats i Göteborg, Stockholm, Lund och Linköping, och vid mindre problem hjälper vi dig gärna över telefon!

Tidigare kunder

Göran

Lund

Efter att datorn havererat så hjälpte We Know IT mig att installera om den och installerade alla program igen. De ställde även in regelbunden backup för att förhindra förlust av viktig data i framtiden.

Anna

Göteborg

Efter flytt av TV fick vi inte in våra kanaler, We Know IT kontrollerade digitalboxen och såg till att de kom tillbaka. Samtidigt fick vi även hjälp med vår iPhone som inte ville anslutas till vårt Wi-Fi.

Per

Stockholm

Vår dator hade blivit infekterad av ett virus, We Know IT rensade den på virus och installerade även ett antivirusprogram för att förhindra att problemet återkom. De hjälpte även till att snabba upp datorn.

Greta

Linköping

Jag hade problem att skicka e-post då det endast visades ett felmeddelande. We Know IT felsökte problemet och konfigurerade om mejlprogramet för att skicka e-post korrekt.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om ni har några funderingar, tankar eller idéer som ni behöver hjälp att realisera